REKLAME

Beskrivelse

Hjælp bjørnene med deres daglige udfordringer i seks forskellige minispil. Hjælp Panda med at blive byens bedste barista. Øv dig i kampsport sammen med Isbjørn. Besøg torvemarkedet
Hjælp bjørnene med deres daglige udfordringer i seks forskellige minispil. Hjælp Panda med at blive byens bedste barista. Øv dig i kampsport sammen med Isbjørn. Besøg torvemarkedet med Grizz og snup nogle smagsprøver. Se hvor mange point du kan få i hvert spil.

BLIV MESTER I MINISPIL
• Fotoafgørelse – Brug klistermærker til at gøre Pandas selfiestil endnu mere cool. Tag en selfie af Panda og træk de rigtige klistermærker hen på hans ansigt for at få point og energi.
• Det Store Flip – Vend Isbjørns verdensberømte pandekager i luften. Vip din enhed hurtigt op for at vende pandekagen i luften. Hurtigere vip betyder højere kast. Vend pandekagen så mange gange, du kan - men pas på du ikke rammer loftet!
• Nu' Det Hjul Igen! – Styr Grizz frem til førstepladsen i et segway-løb. Vip din enhed for at styre segway'en og passér checkpoints for at få energi. Hold dig på vejen, så du får maksimal fart!
• Kongen Af Smagsprøver – Få fat i gratis smagsprøver til Grizz på torvemarkedet. Swipe de lækre smagsprøver op til Grizz, men undgå dårlig mad - det skal du swipe væk!
• Bearista – Hjælp Panda med at få succes som barista på en smart café. Vip din enhed og tryk på knapperne på skærmen for at fylde de rigtige kopper med de rigtige væsker og servér så drikkevarerne!
• Bjørnen Slår Til Igen – Hjælp Isbjørn med at mestre alle bevægelserne i hans træningsøvelser. Swipe 3 linjer for at lave et power move og få energi. Swipe en linje helt perfekt og få endnu flere point!

FULD FART MED FLERE SPILLERE
Konkurrér mod dine venner i multiplayer-turneringer! Brug "pass and play" og se hvem der bliver den ultimative vinder.

LÅS OP FOR SEJT TILBEHØR
Tjen mønter, når du spiller, så du kan låse op og få sjove kostumer, tilbehør og dekorationer til hvert af spillene.

Hyg dig med at spille de mange forskellige minispil med Grizz, Panda og Isbjørn i FREE FUR ALL!

Screenshots