REKLAME
Toonix

Toonix

Toonix

Beskrivelse

Tryk på TOONIX, og væk din skærm til live med de nyeste tv-serier, film og spil til børn, hvor de kan møde deres favoritkarakterer. TOONIX er en sjov og underholdende oplevelse, so
Tryk på TOONIX, og væk din skærm til live med de nyeste tv-serier, film og spil til børn, hvor de kan møde deres favoritkarakterer. TOONIX er en sjov og underholdende oplevelse, som børnene kan udforske på flere enheder.

Med op til fem forskellige profiler pr. konto får børnene underholdning, som ikke blot er skræddersyet til dem, men som også foregår i et sikkert miljø.

Vores 1 måneds gratis prøveperiode giver børnene adgang til underholdende tv-serier og film samt fantastiske spil med deres favoritkarakterer. Børnene kan vinke farvel til kedsomheden med vores prisvindende og altid foranderlige samling af karakterer og serier!

Indhold omfatter film, originale produktioner fra Cartoon Network og Warner Bros-serier som Eventyrtid, Teen Titans Go!, Gumballs fantastiske verden, Ben 10, Powerpuff Pigerne, Looney Tunes, Scooby-Doo, Tom & Jerry og mange flere! Vi har endda lokale favoritter som Barbapapa og Pippi Langstrømpe!

***********

Hvorfor Toonix?

Sikkert område for børn
Børn kan nyde alderssvarende indhold i et sikkert miljø

Favorit-tv-serier
Populære serier som Eventyrtid, Teen Titans Go!, Gumballs fantastiske verden, Ben 10, Scooby-Doo og mange flere!

Seje spil
Med favoritkarakterer fra serier som Ben 10, Teen Titans Go! og Gumballs fantastiske verden

Opsig når som helst
Den 1 måneds gratis prøveperiode og abonnementet kan opsiges når som helst

Toonix er tilgængelig på mobil, tablet og enheder med tv-adgang samt på svensk, dansk, norsk, finsk og engelsk.

Download appen nu, og start din 1 måneds GRATIS prøveperiode!

Screenshots