REKLAME
Gumball Fantastiske Festspil

Gumball Fantastiske Festspil

Gumball

Beskrivelse

Gumball holder fest og du er inviteret! Gør dig klar til at dyste mod familie, venner og fjender i fire spændende brætspilsverdener baseret på steder i Gumballs fantastiske verden.
Gumball holder fest og du er inviteret! Gør dig klar til at dyste mod familie, venner og fjender i fire spændende brætspilsverdener baseret på steder i Gumballs fantastiske verden. Prøv om du kan blive den første spiller, der kommer over mållinjen – mens I sideløbende tester jeres evner til samarbejde og konkurrence i sjove minispil! Man ved aldrig hvad der bliver det næste i Gumballs Fantastiske Festspil!

"Hejsa! Jeg hedder Richard Watterson! I kender mig måske som Gumballs far, eller som ham fyren, der er bortvist fra 50 forskellige Joyful Burger-restauranter i Elmore! Under alle omstændigheder: Velkommen til Gumballs Fantastiske Festspil! Med denne supersjove app kan I være med til en fest hos os og spille sjove brætspil! Gumball og hans venner vil ikke have mig med mere, for sidste gang satte jeg mig på terningerne, og vi fandt dem aldrig igen... Men her er det hele digitalt, så det kommer ikke til at ske for jer! Jeg lader de officielle folk overtage nu, men jeg ved bare, at I får det rigtig sjovt. Hej-hej!"

Spil solo eller med venner
Uanset om du holder en fest i virkeligheden med nogle venner, eller du bare hygger dig alene, så kan du spille Gumballs Fantastiske Festspil – og du behøver kun én elektronisk enhed! Bare lad den gå på tur mellem jer på skift, når I bevæger jer rundt på brættet. Hvert minispil har multiplayer med op til fire personer samtidigt, hvor hver spiller tager fat i et hjørne af enheden for at styre (det bliver helt vildt!). Holder du solofest? Så kan du stadig spille alle minispillene mod computeren! Så uanset hvilken slags fest det drejer sig om, er der altid sjov og ballade i Gumballs Fantastiske Festspil!

Fire fantastiske brætspil
Gumballs Fantastiske Festspil har fire spilbræt, som du og dine venner kan spille på! Find vej ad snoede og forgrenede stier, hvor hvert terningkast kan betyde forskellen mellem sejr og nederlag! Hvert spilbræt har sine egne unikke tricks og udfordringer at overvinde. Bliver du den første, der kommer over målstregen? Tjek de forskellige spilbræt her!
• Spøgelseshuset
• Elmore
• Regnbuefabrikken
• Det Tomme Rum

Tyve spændende minispil
Gumballs Fantastiske Festspil indeholder tyve megasjove minispil til dig lige fra arkade-actionspil til udfordrende gåder! Og hvis du har bestemte favoritter blandt minispillene, kan du spille dem så ofte, som du vil i sektionen Mini Game!

Dine yndlingstoons fra Gumball
Det er ikke en fest uden gæster! Vælg mellem seks af dine yndlingstoons fra Gumball – lige fra familien Watterson til deres bedste venner, inkl.:
• Gumball
• Darwin
• Anais
• Penny
• Carrie
• Tobias

Inden du downloader denne app, skal du være opmærksom på, at den leveres med spilbrættet "The Haunted House" og 5 minispil gratis. Flere spilbræt og minispil fås ved køb i app'en. App-køb koster rigtige penge, som trækkes fra din konto. Hvis du vil begrænse eller indstille, hvem i din familie der kan foretage køb i apps, samt hvornår der kræves adgangskode til betalinger i denne (eller en anden) app, kan du gøre dette via dine enhedsindstillinger.

Screenshots