REKLAME
Toon Cup 2020

Toon Cup 2020

Cartoon Network

Beskrivelse

Spil Toon Cup 2020, det helt gratis fodboldspil! Ha' det sjovt, mens du vælger dine favoritkarakterer fra Cartoon Network som Isbjørn fra Vi' bare bjørne, Batgirl fra DC Superhero
Spil Toon Cup 2020, det helt gratis fodboldspil! Ha' det sjovt, mens du vælger dine favoritkarakterer fra Cartoon Network som Isbjørn fra Vi' bare bjørne, Batgirl fra DC Superhero Girls og Darwin fra Gumballs fantastiske verden. Finpuds din teknik, hjælp dit hold med at score mål, og kæmp dig vej til toppen af highscorelisten!

Spillet gælder om at score mål, mens du forhindrer din modstander i at gøre det samme. Og hvis du tror, det er nemt at score mål, så bare vent, til du står over for modstanderens nådesløse målmand! Du skal tackle, drible, aflevere og skyde for at have en chance for at vinde! Kig efter de fantastiske power-ups, der dukker op i løbet af kampen. De kan give dine holdkammerater et vitalt boost (eller give dem problemer, hvis din modstander får fingre i dem)! Bananfald og Superfart er blot et par af de mange power-ups, du kan glæde dig til.


Det ville ikke være en rigtig fodboldkamp uden en rigtig dommer, og ingen kunne være mere perfekt til at tage dommertjansen end Nicole fra Gumballs fantastiske verden! Så pas på – hvis du laver en lidt for frisk tackling, blæser hun måske i fløjten!

Spillet er skægt, og tempoet er højt. Glæd dig til masser af sjov, når du skal styre spillerne og konkurrere om mesterskabet! Træn din teknik, så du er klar til at vise, at du hører til på banen.

SÆT ET HOLD
Sæt et superhold med helte fra Cartoon Networks topserier, herunder:

·      Bat Girl og Wonder Woman fra DC Super Hero Girls
·      Craig og Kelsey fra Bækkens børn
·      Firarm og XLR8 fra Ben 10
·      Robin, Cyborg og Raven fra Teen Titans Go!
·      Apple og Onion fra Apple & Onion
·      Finn og Jake fra Eventyrtid
·      Gumball og Darwin fra Gumballs fantastiske verden
·      Blomst, Bobbel og Bellis fra Powerpuffpigerne
·      Grizz, Panda og Isbjørn fra Vi' bare bjørne
·      Mao Mao og Grævlingbot fra Mao Mao: De renhjertede helte

Sæt et uovervindeligt hold ved omhyggeligt at vælge spillere baseret på deres statistikker og evner som præcision, fart og skudkraft. I år byder Toon Cup velkommen til helt nye spillere, blandt andre Mao Mao og Grævlingbot fra Mao Mao: De renhjertede helte.

VÆLG DIT LAND
Vælg mellem lande fra hele verden, og deltag i Toon Cup-mesterskabet. Hvem ved? Måske bliver du verdensmester! Spil kampe, og scor mål for at optjene point og kæmpe dig vej til toppen af highscorelisten.

GENNEMFØR DAGLIGE UDFORDRINGER
Med mange flere ting, du kan låse op for, får du brug for ekstra mønter. Derfor introducerer vi i år: Daglige udfordringer! Hver dag vil der være tre udfordringer, som du kan gennemføre for at optjene mønter. Kig efter dem på forsiden! Her kommer nogle eksempler på daglige udfordringer:
· Scor 2 mål with Bobbel fra Powerpuffpigerne.
· Lav 5 tacklinger i en turnering.
· Spil bolden 6 gange til en holdkammerat i en turnering.

Screenshots