REKLAME

Beskrivelse

Fodbold er tilbage, og det er større end nogensinde! Spil Toon Cup, det helt gratis fodboldspil! Vælg dine favoritkarakterer fra Cartoon Network som Darwin fra Gumballs fantastiske
Fodbold er tilbage, og det er større end nogensinde! Spil Toon Cup, det helt gratis fodboldspil! Vælg dine favoritkarakterer fra Cartoon Network som Darwin fra Gumballs fantastiske verden, Bobbel fra Powerpuffpigerne og Apple fra Apple og Onion. Finpuds dine færdigheder, hjælp dit hold med at score mål, og kæmp dig vej til toppen af highscorelisten i den største Toon Cup-turnering nogensinde!

SÆT ET HOLD
Sammensæt et uovervindeligt hold ved omhyggeligt at vælge spillere baseret på deres statistikker og kræfter. I år byder Toon Cup velkommen til helt nye spillere, herunder Jessica fra Bækkens børn, Elliott og Mo fra Elliott fra Jorden og Beast Boy fra Teen Titans Go! Der er masser af karakterer at vælge mellem, herunder:

· Batgirl og Wonder Woman fra DC Super Hero Girls
· Craig og Kelsey fra Bækkens børn
· Firarm og XLR8 fra Ben 10
· Cyborg og Raven fra Teen Titans Go!
· Apple og Onion fra Apple og Onion
· Finn og Jake fra Eventyrtid
· Darwin og Anais fra Gumballs fantastiske verden
· Blomst og Bobbel fra Powerpuffpigerne
· Panda og Isbjørn fra Vi' Baby Bjørne
· Grævlingbot fra Mao Mao: De Renhjertede Helte

VÆLG DIT LAND
Vælg mellem lande fra hele verden, og deltag i Toon Cup-mesterskabet. Hvem ved? Måske bliver du verdensmester! Spil kampe, og scor mål for at optjene point og kæmpe dig vej til toppen af highscorelisten.

SCOR MÅL
Spillet gælder om at score mål, mens du forhindrer din modstander i at gøre det samme. Og hvis du tror, det er nemt at score mål, så bare vent, til du står over for modstanderens nådesløse målmand! Du skal tackle, drible, aflevere og skyde for at have en chance for at vinde! Kig efter de fantastiske power-ups, der dukker op i løbet af kampen. De kan give dine holdkammerater et vitalt boost (eller give dem problemer, hvis din modstander får fingre i dem)! Bananfald og Superfart er blot et par af de mange power-ups, du kan glæde dig til.

SPIL TOON LIGAER
Prøv den helt nye spilmode Toon Ligaer. Sammensæt et hold, og spil mod Superholdene! Vind kampe for at optjene point og gennemføre de forskellige ligaer! Hver liga har sit eget fantastiske trofæ - kan du vinde dem alle sammen?

LÅS OP FOR FODBOLDE, STADIONER OG KARAKTERER
Der er masser af fantastiske ting, du kan låse op for, herunder statistikopgraderinger, stadioner med temaer og masser af fodbolde! Og så kan du endda låse op for eksklusive karakterer som den helt nye Elliott fra Elliott fra Jorden!

GENNEMFØR DAGLIGE UDFORDRINGER
Med så mange ting, du kan låse op for, får du brug for ekstra mønter! Gennemfør daglige udfordringer for at tjene mønter.

Screenshots