REKLAME

Beskrivelse

Dette er Toon Cup, det helt gratis fodboldspil fra Cartoon Network! Sammensæt dit drømmehold med dine yndlingsfigurer som Darwin fra Gumballs fantastiske verden, Raven fra Teen Tit
Dette er Toon Cup, det helt gratis fodboldspil fra Cartoon Network! Sammensæt dit drømmehold med dine yndlingsfigurer som Darwin fra Gumballs fantastiske verden, Raven fra Teen Titans Go! og Jake fra Eventyrtid. Brug dine fodboldevner, og samarbejd med dit hold om at score mål og komme til tops på ranglisten i den hidtil største Toon Cup-turnering! Det er mere end bare et spil – det er Toon Cup!

SÆT ET HOLD
Hvem skal være anfører og målmand? Det bestemmer du! Opbyg et uovervindeligt hold ved omhyggeligt at vælge spillere baseret på deres statistik og kræfter.

· Supergirl og Wonder Woman fra DC Super Hero Girls
· Craig og Kelsey fra Bækkens børn
· Firarm og XLR8 fra Ben 10
· Cyborg og Raven fra Teen Titans Go!
· Apple og Onion fra Apple og Onion
· Finn og Jake fra Eventyrtid
· Darwin og Anais fra Gumballs fantastiske verden
· Blomst og Bobbel fra Powerpuffpigerne
· Panda og Isbjørn fra Vi' Baby Bjørne
· Grævlingbot fra Mao Mao: De Renhjertede Helte

VÆLG DIT LAND
Vælg mellem lande fra hele verden, og deltag i Toon Cup-mesterskabet. Hvem ved? Måske bliver du verdensmester! Spil kampe, og scor mål for at optjene point og kæmpe dig vej til toppen af highscorelisten.

SCOR MÅL
Spillet handler om at score mål, mens du forhindrer din modstander i at gøre det samme. Og hvis du tror, det er nemt at score mål, så bare vent, til du står over for modstanderens nådesløse målmand! Du skal takle, drible, aflevere og skyde for at have en chance for at vinde! Kig efter de fantastiske power-ups, der dukker op i løbet af kampen. De kan give dine holdkammerater et vitalt boost (eller give dem problemer, hvis din modstander får fingre i dem)! Bananfald og Superfart er blot et par af de mange power-ups, du kan glæde dig til.

OFFLINEMODE
Spil mens du er på farten, hvor som helst, uden en Wi-Fi-forbindelse. Bare husk at downloade til din enhed.

LÅS OP FOR FODBOLDE, SPILLERDRAGTER, STADIONER OG KARAKTERER
Der er mange fantastiske ting, du kan låse op for, herunder udvidet statistik, stadioner med temaer, spillerdragter og masser af fodbolde! Og så kan du endda låse op for eksklusive karakterer som Batgirl fra DC Super Hero Girls!

GENNEMFØR DAGLIGE UDFORDRINGER
Med så mange ting, du kan låse op for, får du brug for ekstra mønter! Gennemfør daglige udfordringer for at tjene mønter.


***** Nyheder *****

Lås op for nye spillere!
Udvid dit hold ved at låse op for helt nye spillere som Mordecai og Rigby fra Regular Show eller Batman fra Teen Titans GO!

Mange flere fede ting, der kan låses op for!
Festen stopper ikke der, for der er også en række helt nye oplåsninger, inkl. spillerdragtfarver, fodbolde og pakker med karakterer.

Bliv en del af spændingen med Toon Cup-quests!
Oplev Cartoon Networks fodbolddrama og -kaos på en helt ny måde. Der er meget på spil, når dine yndlingstoons kæmper på banen. Hver historie er spækket med overraskelser, udfordringer, tosset vejr og meget mere! Blis fra Powerpuff Girls debuterer, når hun sammen med Bobbel, Blomst og Bellis tager kampen op mod Mojo Jojo på fodboldbanen! Og der er mere! Pas på, når det regner med snacks i Gumball og Richards Foodball-quest.

Plus nye turneringer!
Hold øje med nye live-turneringer. Vælg dit land, og spil dig vej til toppen af fodboldranglisten.

Screenshots