REKLAME
Mit Cartoon Network

Mit Cartoon Network

Cartoon Network

Beskrivelse

Nu er det tid til at være kreativ med alle dine favoritter fra Cartoon Network! Vælg mellem masser af baggrunde, du kan farvelægge, og vælg mellem en forskellige klistermærker med
Nu er det tid til at være kreativ med alle dine favoritter fra Cartoon Network! Vælg mellem masser af baggrunde, du kan farvelægge, og vælg mellem en forskellige klistermærker med bl.a. Powerpuff-pigerne, , Gumballs fantastiske verden og Vi' baby bjørne! Du kan lege med forskellige måder at farvelægge på, sjove pensler og meget mere – og så kan du dekorere dit mesterværk med klistermærker! Se din kreation komme til live som et fantastisk billede eller en animeret video med musik. Download din kreation og del den med din familie og dine venner!

MASSER AF FANTASTISKE KARAKTERER FRA CARTOON NETWORK

Udforsk de mange forskellige flotte baggrunde og animerede klistermærker med dine favoritter fra Cartoon Network, bl.a.:

- Gumball og Darwin fra Gumballs fantastiske verden
- Apple og Onion fra Apple & Onion
- Robin og Starfire fra Teen Titans Go!
- Grizz, Panda og Isbjørn fra Vi' Baby Bjørne
- Finn og Jake fra Eventyrtid
- Craig og Kelsey fra Bækkens børn
- Batgirl fra DC Superhero Girls
- Diamanthoved fra Ben 10


SJOVE ANIMEREDE ELLER STATISKE KLISTERMÆRKER
Du kan udsmykke din kreation med en række flotte klistermærker inkl. regnbuer, isvafler, solbriller og stjerner!

MALEBØTTE og PENSEL
Uanset hvilken type kunstner du er, kan du altid være med! Brug malebøtten til at farvelægge mellem linjerne i de vanskelige områder eller mal frit med penslen. Hvis du virkelig vil udfolde dine kunstneriske evner, kan du endda bruge begge dele og lave et mesterværk med lag af farver og skygger!

NÆSTE NIVEAU
Afslut din kreation med en særlig intro og afslutning! Vælg mellem et megamix af forskellige stilarter af Cartoon Network-kunst, og tag din kreation til det næste niveau!

GEM OG DEL
Gem din kreation som en video eller et billede på din enhed og del den med familie og venner.

Screenshots