REKLAME
Make & Race 2

Make & Race 2

Boomerang

Beskrivelse

Boomerang Make & Race 2 er alt hvad du var vild med i det oprindelige Make & Race, bare ENDNU SEJERE! Det klassiske spil er tilbage med nye karakterer, nye biler, nye baner og TONS
Boomerang Make & Race 2 er alt hvad du var vild med i det oprindelige Make & Race, bare ENDNU SEJERE! Det klassiske spil er tilbage med nye karakterer, nye biler, nye baner og TONSVIS af nye måder til at specialdesigne din bil og gøre den til den bedste racer! Vælg mellem hold med dine yndlingskarakterer fra Boomerang, design din slæde fra kofanger til kofanger og ræs så løs med den sjove styring!

LAV DEN
I Boomerang Make & Race 2 kører du ikke bare ræs med dine biler - du bygger dem også lige som du vil have dem! Først vælger du bilens chassis. Der er alt fra strømlinede racerbiler til robuste tanks! Derefter handler det om de fede fælge: Vil du have en chokoladedonut som forhjul? Det gør du bare. Vil du hellere have klassiske racerhjul? Det er ikke noget problem, og du kan endda blande dem! Efter hjulene kommer farverne! Du kan lakere din bil i alle de farver, du ønsker. Men der er MERE! Du kan give din bil masser af ekstraudstyr, lige fra raketmotorer til balloner og guldfiskebowler, inden du afslutter med klistermærker med dine yndlingstoons fra Boomerang. Du kan endda lave flere biler med hvert sit look til forskellige løb!

KØR I DEN
Når din drømmebil er færdig, er det tid til at køre ræs! Du møder de andre kørere på skøre og skægge baner med hurtige langsider og store bakker og ramper, der giver vilde hop. Se hvor hurtigt du kan komme gennem banen, mens du undviger modstanderne og samler mønter sammen. Der er fem sjove verdener at udforske, hver med tre forskellige baner. Du finder altid noget nyt og spændende, fra fredfyldte, grønne skove til tropiske øer og imponerende storbyer.

VÆLG DIT HOLD
Dine yndlingskarakterer fra Boomerang er her alle, og de er klar til ræs! Når du har sammensat din bil, skal du vælge hvem der skal føre den til sejr på banen. Her er listen over hold. Har du allerede fundet dine favoritter?

∙ Scooby-Doo og Stubbe fra Scooby-Doo!
∙ Tom og Jerry fra Tom & Jerry!
∙ Taz og Daffy fra Snurre Snup og venner!
∙ Snurre Snup og Grim E. Ulv fra Snurre Snup og venner!
∙ Dick Dastardly og Muttley fra Rablende Racerløb!

FÅ EN BILSAMLING
Make & Race 2 har flere biler end nogensinde før! Der er muligt at låse op for og designe alt lige fra strømlinede racerbiler til UFOer, piratskibe med hjul og MEGET MERE! Det er altid spændende at se den næste afsløring, så bare kør flere løb for at udvide din bilsamling med flere mesterværker.

LÅS OP FOR BANER
Der er fem verdener med tre racerbaner hver, så du løber ikke tør for spændende udfordringer i spillet. Du kan køre racerløb mod uret for at slå din egen rekord og holde dig foran de andre kørere. Efterhånden som du kører løb, låser du op for nye baner! Kan du låse dem alle op og blive en mester inden for motorsport?

FÅ OPGRADERINGER
Husk at samle mønter, mens du kører, så du kan få nye opgraderinger og flot udsmykning til dine biler! Der er masser af fede og sjove bildele at låse op for, så du altid kan gøre dit køretøj endnu bedre og flottere! Lige fra stegepander til festlige hatte og Ajax bazookaer - du ved aldrig, hvad der venter dig!

Screenshots