REKLAME
Super Slim Ben

Super Slim Ben

Ben 10

Beskrivelse

Ben 10: Super Slim Ben er opfølgeren til det populære gratis spil Gumball Super Slime Blitz, og denne gang er udfordringerne større, bedre og mere SLIMEDE! Spil som alle ti af Bens
Ben 10: Super Slim Ben er opfølgeren til det populære gratis spil Gumball Super Slime Blitz, og denne gang er udfordringerne større, bedre og mere SLIMEDE! Spil som alle ti af Bens super-aliens, mens du klatrer så højt op som du overhovedet kan, undgår forhindringer og snupper mønter. Undervejs finder du særlige Omni-Enhancements og sjove kostumer, samt mulighed for at låse op for hatte og critters med bonusevner, så du kan komme endnu højere op.

DET HANDLER OM SLIM
Du skal løbe, hoppe og klatre for at undgå slimen! Men det bliver ikke nemt - du kommer ud for flyvende slimklatter, skumle fjender, blokke der forsvinder og mange andre fælder og forhindringer på din vej mod den nye highscore. Hvor højt kan du komme op, inden slimen fanger dig?

30 KARAKTERER AT SPILLE MED
Du kan spille som alle Bens ti alien-helte, inkl. Fir-Arm, Heatblast, Diamondhoved, XLR8, Cannonbolt, Stenstød, Vildranken, Grå substans, Flyver og Overflow, PLUS Omni-Enhanced udgaver og udgaver med skøre kostumer. Vil du gerne se Stenstød klædt ud som skovhugger? Hvad med Diamanthoved som en ridder i rustning? Du får dem begge og en hel masse mere! I Super Slim Ben er der altid noget nyt at låse op for!

SAML HJÆLPENDE CRITTERS
De mange forskellige critters, du kan fange og samle, har særlige evner, så du kan overleve længere og klatre højere op. Der er Aggrobear med episke kræfter til at smadre blokke, eller Ink Eyes, som hjælper dig med at glide gennem banerne med heroisk fart! Hold godt øje med disse og mange andre hjælpsomme venner på de forskellige baner, mens du spiller.

Hjælp Ben 10 med at blive slimens værste fjende i Super Slim Ben!

Screenshots