REKLAME
Alien Experience: AR

Alien Experience: AR

Ben 10

Beskrivelse

DET ER HELTETID! Ben Tennysons mest berygtede fjender er tilbage, og de truer med at overtage verden! Nu er det op til dig og Ben at besejre dem. Forvandl dig til alle 10 af Bens a
DET ER HELTETID! Ben Tennysons mest berygtede fjender er tilbage, og de truer med at overtage verden! Nu er det op til dig og Ben at besejre dem. Forvandl dig til alle 10 af Bens aliens i 360-graders AR-kampe. Opdag de mægtige kræfter i Bens nye omni-enhanced aliens, når du slipper heltene løs. Kæmp mod skurkene i augmented reality med Ben 10 Alien Experience! Fordyb dig i den hæsblæsende action, og få en levende rollespilsoplevelse som superhelten i din egen superhistorie!

ALTOPSLUGENDE AR-KAMPE
Brug augmented reality til at omgive dig med 360-graders hæsblæsende action! Skurkene kommer fra alle retninger - helt bogstaveligt - og det er op til dig at redde verden. Brug din enhed som radar til at finde og ødelægge endeløse horder af fjender. Kæmp dig gennem hære af circus freaks, vejrmænd og andre onde håndlangere, og tag derefter hånd om superskurkene selv! Kæmp mod den vanvittige klovn Zombozo, den muterede forbryderboss Dronningebien og den intergalaktiske alienkrigsherre Vilgax i store dynamiske bosskampe.

MASSER AF ALIENKRÆFTER
Godt nok er skurkene mange, og du er alene, men til gengæld har du Ben 10’s aliens! Lås op for og forvandl dig til alle 10 af Bens utrolige omni-enhanced aliens: Fir-arm, Diamanthoved, Faklen, Flyver, Vildranken, Cannonbolt, Grå substans, XLR8, Overflow eller Stenstød, og brug deres vilde alienkræfter til at besejre dine fjender.

Udforsk Ben 10's verden i BEN 10 ALIEN EXPERIENCE!

Screenshots